Прокуратура Житомирщини спільно із фіскальною службою викрила та припинила незаконний експорт лісопродукції за кордон

Прокуратура Житомирщини спільно із фіскальною службою викрила та припинила незаконний експорт лісопродукції за кордон

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом створення суб’єкта підприємницької діяльності (юридичної особи), з метою прикриття незаконної діяльності, за ч. 1 ст. 205 КК України.

За інформацією прес-служби прокуратури Житомирської області, у ході досудового розслідування 14 лютого 2018 року прокуратурою Житомирської області спільно із податковою міліцією викрито та припинено спробу одного із підприємств Житомирщини, що має всі ознаками фіктивності, незаконно експортувати за підробленими документами лісоматеріали до Республіки Туреччина.

Зловмисників викрито «на гарячому», коли вони вже приготувалися  розвантажувати з двох автомобілів лісопродукцію на території морського торгового комплексу, що в Одеській області.  

З метою попередження незаконного експорту, цього ж дня прокуратурою області спільно із податківцями на території морського торгового комплексу проведено низку санкціонованих обшуків, за результатами яких виявлено та вилучено 54 кубічних метри лісопродукції разом із підробленими товаро-супровідними документами.

Відео дня

На даний час подано клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить податкова міліція області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up