Правоохоронці не виявили нових фактів порушень у місцях видобутку бурштину на Олевщині

Правоохоронці не виявили нових фактів порушень у місцях видобутку бурштину на Олевщині

У північних районах Житомирщини продовжує спільну діяльність міжвідомча робоча група з протидії та припинення незаконного видобутку бурштину, до складу якої входять прокурори, працівники поліції та Служби безпеки, а також органи державної влади та державного контролю.

 Про це повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

Так, днями, за дорученням прокурора Житомирської області Олега Василіва, керівництвом Коростенської місцевої прокуратури спільно з працівниками Олевського відділення поліції здійснено черговий виїзд на території, де раніше активно здійснювався незаконний видобуток сонячного каміння.

Відео дня

Про це повідомив заступник керівника Коростенської місцевої прокуратури Іван Терновий. 

«Цього разу ми побували на земельних ділянках, що поблизу сіл Обище та Шебедиха в Олевському районі, на яких раніше масово нелегальними старателями здійснювався незаконний видобуток бурштину. Під час огляду значної площі території не виявлено жодних ознак чи нових фактів протиправного видобування корисної копалини», - уточнив Іван Терновий.

Заступник керівника місцевої прокуратури додав, що це вже сьомий виїзд, здійснений учасниками міжвідомчої групи з протидії та припинення незаконного видобутку бурштину з початку року.

Як повідомлялося раніше, під час попередніх виїздів, із застосуванням спецтехніки, оглянуто понад 250 га місцевості, зокрема, крім названих територій, ще й землі, що прилягають до сіл Пояски, Лопатичі, Андріївка Олевського району, а також Словечанського та Сирницького лісництв ДП «Словечанський лісгосп АПК» Овруцького району.

Таким чином місця, де раніше незаконно видобувався бурштин, постійно перебувають під контролем міжвідомчої групи.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up