Пораненого у Новоград-Волинському хлопчика з місцевої лікарні доправили до Києва

Пораненого у Новоград-Волинському хлопчика з місцевої лікарні доправили до Києва

13 липня за допомогою гелікоптера Системи авіаційної безпеки МВС  9-річного жителя м. Новограда-Волинського з тяжким вогнепальним пораненням транспортували до столиці.

Боротьбу за його життя продовжать медики Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «Охматдит», - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 12:30 у м. Новограді-Волинському медичний реанімобіль екстреної медичної допомоги доставив пораненого 9-річного хлопчика на стадіон «Авангард», де приземлився гелікоптер спеціального авіаційного загону ДСНС України. Екіпаж рятувальників сьогодні як раз брав участь у тактико-спеціальних навчаннях на Рівненщині, тому максимально швидко прибув у Житомирський регіон.

Відео дня

Дитину та двох лікарів-анестезіологів для супроводу перемістили на борт гвинтокрилу. Вже за кілька годин хлопчик буде під опікою медиків Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «Охматдит».

– Це саме той екстрений випадок, коли заради порятунку дитини підняті всі сили, засоби і можливості Міністерства внутрішніх справ. Ми зробили все від нас залежне, щоб допомогти врятувати дитину, - прокоментував начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Читайте також:

Поліцейські затримали причетного до вогнепального поранення дитини у Новограді-Волинському.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up