Поліція розшукує хулігана, який потрощив вікна в МАФі на проспекті Миру

Поліція розшукує хулігана, який потрощив вікна в МАФі на проспекті Миру

Поліцейські встановлюють місце знаходження 39-річного Ярослава Ходаківського, який причетний до пошкодження вітрин торгівельних кіосків в обласному центрі.

Правоохоронці просять громадян надати відому їм інформацію про можливе перебування чоловіка, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

23 червня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, невідомий чоловік з хуліганських спонукань пошкодив вітрини трьох кіосків, розташованих по проспекту Миру в обласному центрі.

У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що протиправне діяння вчинив Ходаківський Ярослав Вікторович, 1982 року народження, житель м. Житомира.  

Відео дня

Дізнавачі заочно повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, оскільки чоловік переховується та не з’являється на виклики слідчого і не виходить на зв’язок. Відтак 1 липня його оголошено у розшук.

Шановні громадяни! Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце перебування Ярослава Ходаківського, просимо повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (067) 404-91-52 або 102, або безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Тетяна Дрепіна

    Спочатку розшукайте того, хто зламав молоді дерева тут на цьому місці, щоб потім побудувати цю халабуду. Підказка є. Засудіть, а потім будете розбиратися з тим, кого довели до відчаю! Я взагалі не розумію тих мешканців, які постійно потерпають від цієї нескінченної кількості халабуд, які їм всовують корупційними рішеннями... Один пидюра за свою минулу каденцію скільки набудував тут, ще мало, халабудострой продовжується... З колись зеленого комфортного району зробили базарне гетто з халабудами навкруги у людей під вікнами...
  • Івельженко Олександр

    Хороша Людина. Треба допомогти при нагоді. "Мусора не люди"
  • Evgeniu Sachishin

    Да молодец ,
    Заработал себе от 3 до 5 лет . И все компенсация за ущерб нанесенный на родных .
    Да молодец.

    Івельженко Олександр reply Evgeniu Sachishin

    Evgeniu Sachishin Це ще треба довести. У суді. Обезяни до суду не дойдуть. Я так думаю.
  • Елена Казакова-Прокопчук

    Правильно зробив. Незаконні мафи не повинні встановлюватися де попало, тим більше на зеленій зоні. Хуліган молодець

keyboard_arrow_up