Подробиці про затриманих рекетирів, які шахрайським шляхом вимагали 190 тисяч гривень за неіснуючий борг у військового ЗСУ

Подробиці про затриманих рекетирів, які шахрайським шляхом вимагали 190 тисяч гривень за неіснуючий борг у військового ЗСУ

Вчора, 17 серпня 2023 року, близько сорока військовослужбовців зібралися у Житомирі, наполягаючи на проведенні справедливого суду та утриманні під вартою рекетирів, які шахрайським шляхом вимагали 190 тисяч гривень за неіснуючий борг у військового ЗСУ та погрожували вагітній дружині.

Про акцію читайте ТУТ.

Речниця Управління СБ України в Житомирській області Ірина Мартинюк повідомила, що співробітники СБУ спільно з Нацполіцією ліквідували потужне злочине угрупування, яке тривалий час діяло на території Житомирської області. Було затримано вісім осіб, їх обвинувачують у вимаганнях, зґвалтуваннях, побиттях та катуваннях. Вчора та сьогодні в Корольовському суді міста Житомир проводиться обрання міри запобіжного заходу. Вчора вже було обрано кільком затриманим міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відео дня

Один з військових зазначив: «Дуже дивні справи робляться. Ми воюємо, захищаємо країну. Навіть не так - ми захищаємо свої сім'ї. Нам не треба подяки чи медалі, хай собі інші їх забирають. Але погрожувати побратиму, його вагітній дружині... Це взагалі нормально?! Якщо цей розумник такий борзий, то може йому тут скучно? Де наші військкомати? Нехай отаким і дають повістки! Ми будемо тут доти, поки не буде справедливе рішення стосовно цієї сволоти. Ми не збираємося захищати таку шваль, вибачте на слові».

Йдеться про банду із восьми осіб, яку затримали за вибивання з людей вигаданих боргів. Тих, хто не погоджувався платити, вивозили до спеціально облаштованих катівень у Коростишеві. Також триває розслідування про зґвалтування ними місцевих жінок. Свідки стверджують, що, що банда тримала в страху всю область.

Однією із жертв рекетирів став військовий, якого побили, вимагаючи 190 тис. гривень неіснуючого боргу. Бандити погрожували спочатку побити, а потім й вбити його вагітну дружину.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Любовь Талько

    На захист країни стали найкращі і цвіт нації .А наркоманів і і зпрошлим поганим не беруть о вони і займаються  поганими справами і поліція на них не звертає уваги бо самі таки.А щоб катівню зробити і знущатись з сімей захисників то треба щоб в тих катівнях з ними розправились наші захисники.Особливо дайте добро тому захиснику у якого дружина вагітна.І гріха не буде.Слава Україні.
  • Галина Климюк

    Справжні чоловіки стали на захист своєї країни ,а це сміття за їх плечима заробляє...На передову окопи копати!
  • Светлана Семенюк

    Не хочеться цікавитись, бо все буде, як було!

    Валюша Поліщук reply Светлана Семенюк

    Семенюк Поліція це друзі банди    яка їх .
  • Татьяна Коловоротная

    Молодці фронтавікі- злодюг треба наказувати!!! Щоб другим було не поваДно,а то тюрьма в Житомирі особо опасних,то поліція не може всіх охопить,а може боїться?

    Татьяна Коловоротная reply Татьяна Коловоротная

    Жанна Умінська Петросян

    Жанна Умінська Петросян reply Татьяна Коловоротная

    Татьяна Коловоротная чого вона їх боїться?! Вони неї годують

keyboard_arrow_up