Під вартою без права застави взяли звягелянина, який порізав двох сусідок

Під вартою без права застави взяли звягелянина, який порізав двох сусідок

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

За участі прокурора Звягельської окружної прокуратури суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу місцевому жителю, підозрюваному у скоєнні замаху на вбивство двох людей (ч. 3 ст. 15, п.1 ч. 2 ст. 115 КК України). 

З огляду на скоєння особливо тяжкого злочину, прокурор наполіг на застосуванні особі тримання під вартою без права внесення грошової застави. Суд погодився з позицією прокурора, про що постановив відповідну ухвалу.

Слідство встановило, що жахливий інцидент стався в обідню пору,  10.03.2023, у місті Звягелі. 56-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, припаркував свій автомобіль у незручному для сусідів місці. Коли ж сусідки зробили йому зауваження, він вчинив сварку, та ще й висловив погрозу вбити їх. 

Відео дня

Не вгамувавшись, підозрюваний взяв вдома ніж та пішов розправлятися із сусідами. Агресивний чоловік, потрапивши у  будинок та зустрівши у коридорі жінку і її невістку, накинувся на них з ножем. Обом жінкам зловмисник заподіяв численних ножових поранень, унаслідок чого потерпілі потрапили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Завдяки оперативній медичній допомозі, наданій професійними лікарями, їхні життя врятовано.  

Попередньо встановлено, що підозрюваний в обідню пору 10 березня 2023 року вчинив сварку із двома сусідками щодо неправильно припаркованого ним автомобіля, в ході якої висловив погрози вбивством останніх.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Звягельський райвідділ поліції.

Додатково: санкцією статті передбачене покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавленням волі.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up