Під час повітряної тривоги в укритті на Хлібній виявили тіло людини

Під час повітряної тривоги в укритті на Хлібній виявили тіло людини

19 січня під час повітряної тривоги житомирянин Андрій Романюк в одному з укриттів міста виявив тіло людини. Правоохоронці встановлюють особу загиблого і обставини його смерті.

Про подію повідомило Суспільне Житомир.

Андрій Романюк після сигналу тривоги він пішов до укриття, що знаходиться у дев’ятиповерхівці по вулиці Хлібна.

 

Відео дня

Хлопець розповів, що востаннє спускався у це сховище півтора місяці тому.

"Я йшов до бомбосховища одразу після сигналу тривоги. Відчиняю двері, а там лежить тіло. Чесно кажучи, трохи дивно, адже це – укриття, і там, зазвичай, люди. От минулого разу було близько 15 чоловік. Там завжди люди ховаються під час тривоги", – каже Андрій.

Андрій Романюк, який виявив тіло людини. Житомир

Андрій Романюк розповів, що стурбований тим, що коли тривоги немає, там ховаються люди без визначеного місця проживання, залишаючи після себе неприємні сліди. Андрій каже, що було б непогано, якби, для прикладу, взяти сховище під охорону.

Сходи, на яких виявили тіло людини. Житомир

Суспільне звернулося до речниці Нацполіції Житомирщини Ольги Номерчук за коментарем стосовно виявлення тіла людини у сховищі.

За її словами, повідомлення про виявлення тіла чоловіка на вході в одне з укриттів Житомира надійшло до поліції 19 січня близько 10.50.

"На місце події виїхали і розбираються в обставинах поліцейські Житомирського райуправління поліції слідчо-оперативної групи. Правоохоронці фіксують обставини, збирають свідчення, також встановлюють особу загиблого чоловіка. Причину смерті встановлять фахівці судово-медичної експертизи", – розповіла Ольга Номерчук.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up