Під час нічного рейду у Житомирі поліцейські перевірили розважальні заклади та відвезли додому нетверезого 17-річного юнака

Під час нічного рейду у Житомирі поліцейські перевірили розважальні заклади та відвезли додому нетверезого 17-річного юнака

По закінченню робочого тижня правоохоронці провели профілактичне відпрацювання обласного центру. Рейдова група у складі спецпризначенців та працівників поліції превентивної діяльності, у тому числі ювенальних інспекторів, вирушила вулицями міста. 

Ще до настання комендантської години рейдувальники перевірили низку барів, ресторанів та кафе. В одному з них, у центрі Житомира, гучно грала музика, тож поліцейські рекомендували працівникам закладу стишити звук. А у відвідувачів перевірили документи, у тому числі з’ясували, чи ніхто з чоловіків не забув з’явитися до військкомату.

У віддаленому кутку за барною стійкою інспектори ювенальної превенції помітили хлопця, чий вік явно не сягнув повноліття. Юнак відпочивав з бокалом пива. Надалі з’ясувалося, що йому всього 17 років, а напій на його прохання придбав один з відвідувачів. Юнака поліцейські доставили додому та передали батькам, вказавши, що у такий час варто було б поцікавитися, де їх син. Також правоохоронці склали відповідні адміністративні матеріали та нині з’ясовують всі обставини.

З настанням комендантської години правоохоронці звертали увагу на пізніх перехожих. Двоє хлопців, яких зупинили для перевірки документів у мікрорайоні Корбутівка, пояснили, що повертаються додому після роботи.

Відео дня

А явно нетверезий 25-річний студент місцевого вишу плутаною мовою намагався пояснити причину своєї пізньої прогулянки. Після перевірки документів та вмісту наплічника йому рекомендували чим швидше дістатися додому, зважаючи, що він проживав неподалік.

Ще один порушник нічних обмежень виявився неподалік залізничного вокзалу. Чоловік, за його словами, повертався від дівчини, а перевірка поліцейських викликала обурення. Вочевидь, молодик забув про воєнний стан у країні.

Після півночі рейдова група перевірила ще низку розважальних закладів у різних районах міста: порушень не виявили, всюди робота вже була припинена.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up