Нова схема шахрайства на фейковій допомозі ЗСУ: зловмисники вимагають гроші нібито від імені керівника ОВА Віталія Бунечка

Нова схема шахрайства на фейковій допомозі ЗСУ: зловмисники вимагають гроші  нібито від імені керівника ОВА Віталія Бунечка

Про чергову спробу шахрайства, або краще сказати – мародерства, повідомив у соцмережах очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко:

"Знову недолугі зловмисники намагаються видурити з громадян кошти, прикриваючись збором грошей на допомогу нашим захисникам.

Цього разу їм здалось доречним послатися на мене. Проте дарма, адже увесь бізнес, благодійники та волонтери Житомирщини знають, що Житомирська обласна військова адміністрація не проводить збір коштів ані від імені начальника ОВА, ані його заступників, чи інших співробітників. Наш Гуманітарний штаб отримує допомогу та розподіляє її тим, кому вона перед усім потрібна.

Тож ще раз нагадуємо, у випадку отримання подібних повідомлень, ні в якому разі не розповсюджуйте їх серед своїх друзів й близьких та не перераховуйте жодної копійки.

Відео дня

Пам’ятайте, що всі подібні повідомлення є провокацією і злочином, тож у разі отримання нових «закликів» про допомогу від зловмисників, негайно звертайтесь до правоохоронних органів!"

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up