Невдале побачення: після застілля кавалер покинув даму, прихопивши її сумку

Невдале побачення: після застілля кавалер покинув даму, прихопивши її сумку

Жінка звернулася за допомогою у поліцію.

Вона розповіла, що напередодні ввечері у середмісті у неї було викрадено сумку. Все сталося під час застілля з новим знайомим. В якийсь момент чоловік просто взяв її річ та втік. Жінка втратила два мобільних телефони, банківську картку, гаманець та інші речі,- повідомляє Житомирське районне управління поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління поліції, які працювали на місці події, зафіксували всі обставини діяння та встановили можливих свідків.

Потерпіла змогла описати свого нового знайомого, а також вказала ім’я, яким той назвався. Правоохоронці зібрали необхідну для встановлення його особи інформацію. У пригоді стали й записи камер відеонагляду неподалік місця вчинення правопорушення.

Відео дня

Розшукові заходи принесли свій результат – оперативники кримінальної поліції встановили причетного до пограбування 25-річного житомирянина. Він визнав свою провину та розповів, що чужу сумку викинув, а мобільні телефони, що були всередині, забрав собі.

Тож правоохоронці вилучили у чоловіка речові докази. Нині він пояснює мотиви своїх дій слідчим. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Згідно з чинним законодавством відкрите викрадення майна, вчинене в період воєнного стану, карається позбавленням волі строком від 7 до 10 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up