Нетверезий водій їхав на побачення, натомість потрапив спочатку в ДТП, а потім - в поліцію за намагання дати хабаря

Нетверезий водій їхав на побачення, натомість потрапив спочатку в ДТП, а потім - в поліцію за намагання дати хабаря

Тож нині, окрім адміністративної відповідальності, йому загрожує ще й кримінальна, - повідомляє Житомирське районне управління поліції.

Увечері 1 березня поліцейські відділу №1 Житомирського РУП помітили на автодорозі у Тетерівській громаді автомобіль «Mazda» з механічними пошкодженнями. 51-річний водій зупинився на вимогу поліцейських та пояснив, що щойно втрапив у кювет, не впоравшись з керуванням транспортним засобом.

При цьому його поведінка та спілкування свідчили про вживання чоловіком спиртного. Відповідне освідування підтвердило підозри поліцейських – 2,08 проміле алкоголю у крові.

Попри усі зазначені обставини, водій продовжував наполягати на продовженні своєї поїздки, оскільки спізнювався, за його словами, на… побачення. Аргументувати вирішив грішми, хоча поліцейські кілька разів попередили його про неправомірність таких дій.

Відео дня

Готівку, яку чоловік поклав у салон службової автівки, вилучили працівники слідчо-оперативної групи та задокументували факт пропозиції хабаря.

Відповідно до законодавства (ст. 369 ККУ) керманичеві загрожує покарання від штрафу до ув’язнення терміном до 4 років. А за перебування у нетверезому стані (ст. 130 КУпАП) - 17 000 штрафу та позбавлення права керуванням автомобілем на рік.небезпечний вояж нетверезого водія закінчився… у відділку поліції

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up