Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка

Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка

Після гостювання у товариша в одному з сіл Волицької громади 52-річний житель Бердичівського району вивив пропажу сумки, телефона та коштів з банківського рахунку. 

Як інформує Житомирське районне управління поліції,  під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що з будинку зникла сумка заявника з мобільним телефоном, гаманцем та банківськими картками. Коли чоловік звернувся до фінансової установи, то з’ясував, що з його рахунку також зникли заощадження. Загальна сума збитку, спричинена потерпілому, перевищувала 80 тисяч гривень.

Оперативники відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління провели низку розшукових заходів та встановили причетного до крадіжки. Ним виявився 22-річний знайомий потерпілого. Встановлено, що чоловіки разом перебували в гостях у спільного знайомого. Саме під час застілля молодик викрав чужу сумку та пішов непомітно для інших учасників.

Причетного поліцейські розшукали за місцем проживання. У нього правоохоронці вилучили частину викраденого майна. Молодик визнав свою провину в учиненому та розповів, що викрадені кошти вже встиг витратити на власні потреби.

Відео дня

Нині він пояснює мотиви своїх дій слідчим у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація правопорушення - ч. 4 ст. 185 КК України – крадіжка, вчинена у період воєнного стану.

Згідно з чинним законодавством таке протиправне діяння карається від 5 до 8 років ув’язнення.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Андрей Квашук

    а хто зараз таку суму носить кешем?

keyboard_arrow_up