На Житомирщині затримали "нахабних" грабіжників, які двічі обікрали торгівельний намет

На Житомирщині затримали "нахабних" грабіжників, які двічі обікрали торгівельний намет

Упродовж лютого парубки двічі уночі вривались до намету, поблизу місцевого автовокзалу, та нахабно викрадали солодощі, напої та інші товари. 18 лютого поліцейські затримали обох молодиків і нині вони дають свідчення у відділку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Власник торгівельного намету розповів, що перше пограбування сталося 1 лютого. Підозрілий шум уночі, близько 2.00, почув охоронник автовокзалу та вирішив перевірити, що сталося. Чоловік підійшов до намету, розташованого неподалік, та побачив пошкоджені двері і силуети у магазині. Охоронник намагався затримати нічних візитерів, однак парубки виявилися спритнішими та, завдавши кілька ударів літньому чоловікові, втекли.

 

Тоді було викрадено чіпси, печиво, цукерки, каву, енергетичні напої та інше.

Відео дня

А уже за два тижня, 14 лютого, ситуація повторилась. Інший охоронник близько 4 ночі викрив молодиків, які намагалися вчинити крадіжку. Цього разу їм також вдалося втекти, вчинивши фізичний супротив.

Загалом парубки викрали товарів на загальну суму майже 2 тисячі 700 гривень.

- Ми встановили особи нічних грабіжників і уже за кілька днів обох затримали. Це місцеві жителі, одному з них лише 16, іншому – 18 років. Ніде не працюють і не навчаються, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий.

Нині усі обставини встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відкрите заволодіння чужим майном, пов’язане із проникненням у приміщення, карається позбавленням волі на термін від 4 до 8 років.

Парубки перевіряються на причетність до інших злочинів, учинених на території області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up