На Житомирщині поліція затримала трьох розбійників

На Житомирщині поліція затримала трьох розбійників

Трьох жителів Київщини, причетних до нападу на приватного підприємця у смт Любарі, працівники поліції затримали на в’їзді у м. Житомир. У них вилучили металеву палицю, балаклави та стартовий пістолет. Нині триває досудове розслідування за фактом розбійного нападу.

До Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя районного центру про напад на нього невідомих молодиків. За словами заявника, близько півгодини тому на вулиці до нього підбігли незнайомці, які ударили чимось ззаду по тулубу та стали погрожувати. Чоловік швидко зорієнтувався у ситуації та зумів втекти від нападників. Ті, у свою чергу, не отримавши бажаного, теж поїхали геть автомобілем «Шевроле». Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Заявник, оговтавшись від нападу, розповів про подію товаришам та разом з ними розпочав пошуки розбійників. Водночас потерпілий повідомив поліцейським про подію та виявлення на автодорозі підозрілого автомобіля, що може належити нападникам.

У результаті про напрям руку ймовірних порушників було повідомлено суміжні з Любарським районом підрозділи поліції Житомирщини та Хмельниччини. Переслідування «Шевроле» тривало кілька годин, упродовж яких нападники неодноразово змінювали напрям руху. Врешті автомобіль за орієнтуванням було затримано патрульними на околиці м. Житомира.

Відео дня

У транспортному засобі знаходились троє киян, студентів спортивного вишу віком 21, 18 та 17 років. У них виявили та вилучили металеву телескопічну палицю, три балаклави, стартовий пістолет з набоями.

- Хлопці пояснили, що приїхали до смт Любара нібито на день народження знайомого у п’ятницю, - повідомив т.в.о. начальника Любарського відділення поліції Володимир Сорока. – А заявника вони підстерегли недільного ранку, попередньо з’ясувавши, що у того можуть бути при собі значні кошти, та напали.

Нині усіх трьох затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (Грабіж) КК України, триває з’ясування всіх обставин події. Молодикам загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up