На Житомирщині поліцейські розшукують підозрюваного у травмуванні 9 людей

На Житомирщині поліцейські розшукують підозрюваного у травмуванні 9 людей

21 червня уночі в смт. Іршанську Хорошівського району виник конфлікт між відпочивальниками у кафе.

У результаті 40-річний чоловік наніс ножові поранення 9 особам, після чого утік на автомобілі. В області тривають спеціальні заходи по встановленню його місця перебування та затриманню. Один з потерпілих помер у лікарні, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення про конфлікт та поранення трьох людей надійшло до поліції після півночі 21 червня. До селища виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Хорошівського відділення, а також спецпризначенці  роти поліції ГУНП.

У ході з'ясування обставин медики повідомили про госпіталізацію 9 людей, віком 22-29 років, серед них є дівчина. 

Відео дня

На місці поліцейські встановили, що між відпочивальниками різних компаній виник конфлікт. Для з'ясування стосунків вони вийшли на вулицю, де розмова і перейшла у сутичку. Нанісши опонентам поранення, а потім й тим, хто намагався його зупинити, агресивний чоловік сів до свого "Хюндай Соната" та поїхав геть.

На території області введено спеціальні заходи для встановлення місця перебування підозрюваного - 40-річного жителя смт. Іршанська. Про чоловіка відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Уранці стало відомо, що один з травмованих, 29-річний чоловік, від отриманих травм помер. Стан ще двох пацієнтів лікарі оцінюють як тяжкий, але стабільний. 

За вказаним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до усіх небайдужих громадян: у разі наявності інформації про місце перебування чоловіка, зображеного на фото, негайно телефонуйте на "102". Окрім того, пам'ятайте, що він може бути вкрай небезпечним, а тому будь-який контакт з ним може мати негативні наслідки.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава! 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up