На Житомирщині немовля більше 4 місяців лежало у колодязі

На Житомирщині немовля більше 4 місяців лежало у колодязі

На данний час правоохоронці намагаються з'ясувати, хто мати дитини та обставини загибелі немовляти.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області. 

Повідомлення про виявлення тіла новонародженої дитини у криниці одного із сіл Черняхівського району надійшло до поліції удень 3 лютого. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують причини загибелі немовляти та встановлюють особу матері.

Про страшну знахідку у с. Бежеві правоохоронців повідомив 62-річний місцевий житель. За словами чоловіка, під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села він витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти.

Відео дня

 

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції. За результатами зовнішнього огляду експерти попередньо встановили, що дитина знаходилась у криниці близько 4-6 місяців, тож через значні фізіологічні зміни навіть з’ясувати стать неможливо.

 

 

Тіло немовляти було направлено на судово-медичну експертизу для визначення віку та встановлення причин смерті.

Водночас відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція вживає заходів щодо встановлення особи матері немовляти та з’ясування усіх обставин його загибелі.

За чинним законодавством умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час або відразу після пологів карається обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up