На Житомирщині інспектора кіберполіції обвинувачують в одержанні хабара на суму 24 тис. грн та шахрайстві

На Житомирщині інспектора кіберполіції обвинувачують в одержанні хабара на суму 24 тис. грн та шахрайстві

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом підбурювання до надання неправомірної вигоди експерту та за фактом шахрайства. 

Наразі процесуальним прокурором затверджено обвинувальний акт за ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 368-4, ч. 1 ст. 190 КК України та  скеровано до суду,- інформує пресслужба прокуратури Житомирської області.

За даними слідства, інспектор відділу протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції Нацполіції України, достовірно знаючи, що судовою експертизою фактів розповсюдження матеріалів порнографічного змісту на належному особі комп’ютері не виявлено, ввівши в оману, пообіцяв за певну суму «вирішити питання» із експертом про надання саме такого висновку, таким чином підбуривши чоловіка до надання неправомірної вигоди.

У подальшому, одержавши неправомірну вигоду на суму 24 тис. грн на свою банківську карту, привласнив кошти, не маючи наміру передавати їх експерту.

Відео дня

Досудове розслідування проводило територіальне управління ДБР, розташоване у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу УСБУ в області.

Публічне обвинувачення у справі підтримуватиме прокуратура Житомирської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up