На Коростенщині судитимуть чергову ворожу агітаторку, яка зневажала українців та захоплювалася путіним

На Коростенщині судитимуть чергову ворожу агітаторку, яка зневажала українців та захоплювалася путіним

Служба безпеки викрила на Житомирщині чергову прихильницю держави-агресорки, яка поширювала у забороненій соцмережі проросійський контент.

Як встановлено досудовим розслідуванням, фігуранткою є жителька прикордонного села Коростенського району.

Через свій профіль у «Однокласниках» жінка «ділилася» відеороликами та публікаціями кремлівської пропаганди.

У них романтизували президента росії путіна та стверджували, що його нібито «змусили допомогти Донбасу», вболівали за поранених окупантів і їхніх поплічників.

Відео дня

Натомість українців називали «мільйонами упоротих зомбі», раділи втратам наших захисників на фронті, закликали військових – саботувати майбутні накази про контрнаступ, а решту українців – припинити надавати матеріальну підтримку Збройним Силам.

Ініційоване СБУ лінгвістичне дослідження підтвердило, що поширені фігуранткою матеріали виправдовують агресію рф проти України та обґрунтовують її правомірність.

Під час проведених слідчих дій у помешканні жінки співробітники спецслужби вилучили мобільний телефон із доказами розміщення нею деструктивних дописів.

На підставі зібраних доказів слідчі спецслужби звинувачують фігурантку у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, тобто у вчиненні правопорушення за ч.2 ст.436-2 Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Документування правопорушення здійснили оперативники та слідчі СБУ в Житомирській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Олена Оседловська

    Розстріляти скотину,що воно до цього часу тут робило чмо,хай би чухала в задрипану расєю
  • Dmitry Hutz

    Повірте,в Житомирській області дуже багато таких гнид.
  • Светлана Семенюк

    Всипати по перше число!
  • Андрій Бичков

    Ще багато є таких ждунів. Ті хто занюхав совок. Моє покоління.

keyboard_arrow_up