Кожному кандидату по шматочку від Михайлівської

Кожному кандидату по шматочку від Михайлівської

Чим ближче до виборів, тим більше кандидати показуються свою майстерність акторської гри.

12 жовтня 2020 року кандидатка на посаду міського голови Людмила Зубко викликала на дебати свого кума, чинного мера міста та кандидата в мери Сергія Сухомлина. http://zhzh.info/news/2020-10-12-44367

Чим же так не вгодив чинний мер Людмилі Зубко? Це більш схоже на командну гру цих кандидатів, ну як пояснити те, що Сергій Іванович максимально намагається уникнути всіх своїх опонентів та ходить тільки на індивідуальні ефіри. Ось і вихід, чому б не дебатувати зі своєю кумою: похвалять один одного, десь покритикують, відіграють свою роль, а потім командою далі будуть «ПИЛЯТИ» залишки міста.

Стоп! Зараз будуть писати про проплаченість та замовлення, але почекайте, ми покажемо наскільки у цих двох кандидатів між собою все рівно, а свою турботу до міста та містян проявляють виключно перед виборами.

Відео дня

Погнали!

В попередній статті ми розглянули випадок, де наша героїня Людмила Зубко, тільки збирається приватизувати прибудинкову територію, а в цьому випадку вона це вже зробила і як наслідок відчуття безкарності, хоче ще!

Доки містян відволікають парасольками на вул. Михайлівській, так звана «Еліта» нашого міста продовжує приватизувати саму вулицю та її прилеглі території. Саме з такою проблемою зіштовхнулося ОСББ «Скорик» за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 11.

Влітку 2019 року ТОВ «Батерфляй», директором якого є кандидатка в міські голови Людмила Зубко, на прибудинковій території ОСББ «Скорик» за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 11 почала будувати кафе «П’яна Вишня».

На супротив мешканців Людмила Зубко не реагувала, звісно, тому іншого виходу – як звернутися до органів виконавчої влади та міської ради у людей не було. За результатами перевірки Держгеокадастром був складений припис від 19.08.2020 року, в якому було встановлено, що ТОВ «БАТЕРФЛЯЙ К» використовує земельну ділянку комунальної форми власності, площею 0,0002 га, за адресою: вул. Михайлівська, 11, м. Житомир, що належать до прибудинкової території ОСББ «СКОРИК», шляхом добудови металопластикової конструкції до стіни житлового будинку та провадження господарської діяльності. А також був встановлений факт самовільного зайняття земельної ділянки комунальної власності площею 0,0002 га.

Людмила Зубко почала штурмувати Держгеокадастр своїми однотипними листами, в яких вказувала, що ТОВ «Батерфляй К» не є власником та орендарем вказаної землі, але цинічним проявом було вимагання від Геокадастру доказів, що самовільно зайнята земельна ділянка являється прибудинковою територією ОСББ «СКОРИК». Всупереч відповідям Геокадастру, наша героїня не зупинялася на початому та продовжувала зводити собі кафе.

Люди шукали допомоги від поліції, але як завжди поліція в діях «Еліти» не вбачає жодних ознак складу злочину, а встановлені факти самовільного зайняття земельної ділянки, яка є спільною власністю ОСББ  їх не цікавлять. Відписка: йдіть до суду.

Єдиним органом, який дотримується вимог законодавства виявився Держгеокадастр, який продовжував складати приписи на ТОВ «Батерфляй».

Трьох місячна боротьба продовжувалась і тут заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин Дмитро Поліщук вразив «Блискавичною відповіддю», що повернення самовільно зайнятих земельних ділянок провадиться за рішенням суду. Цікаво, якщо земельна ділянка комунальної власності, а її самовільно захопили, то хто ж має звернутися до суду? Хоча це ж підлеглий Ігоря Блажиєвського, кримінальних проваджень по якому накопилося чимала кількість, чому тут дивуватись.

27 грудня 2019 року навіть у Держгеокадастру у Житомирській області увірвався терпець і вони звернулись з клопотанням до Житомирської міської ради щодо вжиття заходів з усунення порушень землекористування, які вчиняються ТОВ «Батерфляй К».

Але той самий Дмитро Поліщук 15.01.2020 року надав голові правління ОСББ «СКОРИК» неправдиву інформацію у відповіді, а саме: вказаний посадовець повідомив, що до органів міської ради не надходили з Держгеокадастру у Житомирській області належним чином завірені копїї матеріалів перевірки, у тому числі – документів, актів, приписів, протоколів, постанов та розрахунку розміру шкоди, заподіяній територіальній громаді суб’єктом господарювання ТОВ «Батерфляй К», що розташована за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 11.

Таке знущання з людей з боку кандидата на посаду міського голови Людмили Зубко та органів влади міста просто вражаю, саме тому люди й тікають з нашого міста та країни. Люди зневірюються в правосуддя, в правоохоронні органи та міську владу. Насправді так і відбувається, що своїм все, а людям ЗАКОН!!!

Про які дебати може йти мова, якщо Людмила Зубко і Сухомлин = одна команда. Потрібно зрозуміти, що доки нам очі заплющили парасольками, проводиться повна приватизація нашого міста і їм все замало.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Катя Бондаренко

    Столько заказухи, как на Сухомлина нет ни на одного кандидата. "Хорошие сапоги - надо брать".
  • Ludmila Andrianova

    Звернулася до депутата-він теж відправляє до суду.Це в них така відписка на всі випадки
  • Наталія Талько

    Це буде: хваліть мене кума,а я вас!!!😂
  • Елена Бондаренко

    Власть  не  могут  поделить между  собой.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up