Фатальна ДТП на Житомирщині: одна жінка загинула, двоє - травмовані

Фатальна ДТП на Житомирщині: одна жінка загинула, двоє - травмовані

Вчора, 18 жовтня, в Андрушівському районі внаслідок зіткнення мікроавтобуса з відбійником загинула його пасажирка, водій і інша пасажирка - у лікарні. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області. 

За інформацією відділу комунікації, 18 жовтня на автодорозі станція Степок – Андрушівка – Вчорайше на мосту водій автомобіля «Фольксваген» в умовах обмеженої видимості не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення з відбійником.

За зібраною поліцейськими інформацією, за кермом автомобіля перебувала 26-річна жителька с.Старої Котельні, яка в тумані не впоралась з керуванням автомобілем «Фольксваген Т4» та здійснила зіткнення з відбійником.

Відео дня

На місці події від отриманих травм загинула 38-річна жителька с. Новоівницьке, пасажирка вказаного авто. Інша пасажирка, 20-річна жителька с. Старої Котельні, у тяжкому стані була доставлена до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Керманич авто, попередньо, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому стегна, і знаходиться у травматологічному відділенні медичного закладу. 

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up