Ексклюзив. Смерть молодої дівчини у лісі: що сталося насправді

Ексклюзив. Смерть молодої дівчини у лісі: що сталося насправді

Журналістам “20 хвилин” з власних джерел стало відомо подробиці  та причину загибелі 20-річної Ірини Дворецької, мешканки Олевського району. Попередньо трагедія - нещасний випадок.

У поліції підтвердили, що Ірина Дворецька ще 8 січня, о четвертій годині ранку в с. Рудня-Хочинська Олевського району Житомирської області сіла в маршрутку.  Проте дорогою з’ясувалося, що дівчина не мала чим розрахуватись за проїзд. Деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що водій посеред ночі висадив 20-річну студентку в сусідньому селі Перга через несплату за проїзд.

 

За власними джерелами 20"хвилин” стало відомо, що конфлікту між дівчиною та водієм не було - це підтвердили пасажири рейсу. Більше того, дівчина була у алкогольному сп’янінні, адже всю ніч провела у клубі, вживаючи спиртні напої. Про це розповіли опитані друзі загиблої, які відпочивали разом з нею. Сестра загиблої також підтвердила той факт, що дівчина того ранку була під дією алкоголю. Попередньо можна стверджувати, що трагедія - нещасний випадок.

Відео дня

 

“Дівчина гуляла ніч у клубі та вживала алкогольні напої, так сказали допитані люди, з якими вона відпочивала. Хлопець, якого допитали, розповів, що він її проводив, вона вирішила чомусь в 4 ранку їхати до мами, яка перебуває в лікарні у м. Олевськ. Перед цим вона зайшла до сестри та розказала їй про наміри їхати до лікарні. На що сестра відповіла дівчині, що їхати у алкогольному спянінні та ще в 4 ранку - погана ідея. Проте дівчина поїхала, допитаний хлопець провів її на маршрутку. Наразі вже допитано 7 людей, які їхали в маршрутці разом із загиблою,  вони її пам’ятають, все бачили і розповіли, що вона зайшла, дістала гаманець і почала в ньому копирсатись, але не знайшла гроші. Водій запитав, чи буде вона платити за проїзд, дівчина почала дзвонити по телефону та з кимось розмовляти. Далі автобус від'їжджає 7 хвилин від села, на наступній зупинці водій зупиняється, щоб взяти пасажирів, зайшли люди, дівчина мовчки виходить, водій її не виганяв”, - повідомляють власні джерела газети “20 хвилин”.

 

“Очевидно, дівчина вирішила скоротити шлях для повернення в село і піти через ліс. Там є болото, нараз сніг і лід. Вона потрапила під лід, води їй було по шию.  Оскільки вона була під дією алкоголлю,не змогла вибратись звідти. Вже згодом, тіло дочки, яке вмерзло в лід, знайшов батько. Він тракторист, працює найманим робітником. По великому рахунку - це нещасний випадок. 7 пасажирів вже практично опитані, решта - поки не вдалось опитати, адже хтось поїхав на навчання, хтось навіть за кордон. Інші пасажири будуть ще допитані, але нового вони нічого не скажуть”, - інформують перевірені джерела.

 

Особа, яка першою розмістила в соцмережі неправдиву інформацію про конфлікт загиблої студентки та водія, не є свідком трагедії.

 

Перевірка усіх обставин загибелі дівчини триває.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (20)
  • Света

    Навіщо свій недолік у вихованні дитини, перекладувати на водія? Була б тверезою, то б однозначно спаслася.Водій не зобов'язаний приглядувати за чужими дітьми, його обов'язок дивитись за дорогою... Винних потрібно шукати у своїй сім'ї, які неперезвонили, дозволяли допізна гуляти, розпивати спиртні напої. А ще твердять, що з села дівчата виховані.... Кожна друга як не хвойда, то алкоголічка з букет венеричних хвороб.До 20 років батьки за них пашуть на городах, а вони собі ногті нарощують і кичутьчя як феї, а до 25 років не знають як зробити амлет , або борщ, розказують на предметах ботаніки, що подорожник має висоту 3 метра, хоча ростотуть на природі, і не можуть відрізити шипшину від глоду. От така жахлива правда
  • Dasha Filinska

    А експертиза на стан алкоголю в крові?
  • Ната Микитин

    маю надію, що наступними жертвами будуть ваші діти і ваших джерел

    Юрко Градовський reply Ната Микитин

    Підтримую
  • Paul Adamiuk

    Зарас будуть чудіки писати ооо вона була п’яна , яка різниця кримінал є кримінал!!

    Юрко Градовський reply Paul Adamiuk

    Вже про це пишуть! Маса чудіків, навіть з Києва. Гроші ж не пахнуть

    Елена Липницкая reply Paul Adamiuk

    Paul Adamiuk Який кримінал? Свідки кажуть що дівчина сама вийшла на  зупинкі. Це доросла людина. Я співчуваю  рідним дівчини,   це трагичний збіг обставин,

    Юрко Градовський reply Елена Липницкая

    А як визначили, що то свідки, якщо квитків немає?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up