Два вбивства, грабежі та зникнення людей: кримінальна хроніка Житомира останніх днів

Два вбивства, грабежі та зникнення людей: кримінальна хроніка Житомира останніх днів

Минулий тиждень позначився багатьма резонансними подіями, серед них зареєстровані вбивства в обласному центрі та Попільнянському районі.

 

Про це на своїй торінці у Фейсбук написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

Уранці 16 лютого у м. Житомирі загинули мати та донька. За підозрою у причетності до їх вбивства нині розшукуємо 26-річного жителя обласного центра Василя Подорожнього.

Відео дня

14 лютого у Попільнянському районі місцеві жителі знайшли на околиці лісу тіло чоловіка. У рамках розслідування його вбивства поліцейські проводять заходи для встановлення особи загиблого та звертаються до громадян із проханням допомогти у цьому.

У Новоград-Волинському районі працівники кримінальної поліції оперативно встановили особи та розшукали двох розбійників, які уночі увірвалися до квартири 72-річної пенсіонерки та погрозами і силою відібрали гроші і цінні речі. Нині обоє під вартою.

Але маємо два розбійні напади і у Баранівському районі, над розкриттям яких ще працюємо. В обох випадках жертвами нападників стали жінки, які проживають одні. Залучили усі наявні можливості для встановлення причетних.

У Коростишеві відразу після крадіжки з приватного будинку затримали групу іноземних домушників-гастролерів. У ході подальших обшуків за місцями їх проживання отримали докази причетності й до низки інших злочинів.

У двох районах області зареєстровано провадження за фактами насильства та посягання на життя поліцейських. В Олевську неадекватний від вжитого спиртного завдав тілесних ушкоджень інспектору групи реагування патрульної поліції, а в Новограді-Волинському 17-річний парубок кинув гранату під ноги розшуківцям. На щастя, вона не розірвалась.

Щодо виборчого процесу - зареєстровано 36 повідомлень про можливі порушення. Оформлено 9 адміністративних матеріалів за розміщення передвиборної агітації без обов’язкових відомостей та розпочато 4 кримінальних провадження.

За тиждень до поліції надійшли 10 повідомлень про зникнення дітей. Одну з них, 15-річну жительку м. Баранівки, яка 16 лютого пішла з дому, ще розшукуємо, інші – уже по домівках.

На автодорогах області припинено 502 порушення Правил дорожнього руху, з них 28 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Зареєстровано 99 дорожньо-транспортні пригоди, 17 з них із потерпілими. У результаті 3 людей загинули та 14 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up