До сотні доз психотропу не потрапили у сховки: у Бердичеві поліцейські затримали закладчика

До сотні доз психотропу не потрапили у сховки: у Бердичеві поліцейські затримали закладчика

18-річного парубка викрили 12 лютого увечері на одній з вулиць міста інспектори сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу.

Як повідомляє Бердичівський районний відділ поліції, хлопець явно занервував при появі поліцейських, чим і викликав їх підозри.

Під час поверхневого огляду у нього виявили 75 згортків з кристалічною речовиною. Попередньо, психотропним засобом, призначеним для розповсюдження через так звані закладки.

Обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи. Вилучене наразі направлено на експертне дослідження, а молодика поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Відео дня

Розслідування кримінального провадження проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Нині вирішується питання про оголошення парубкові підозри та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства подібні дії караються позбавленням волі на строк від 8 до 12 років.до сотні доз психотропу не потрапили у сховки: у бердичеві поліцейські затримали закладчика

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up