До 6 років ув’язнення засуджено 15-річного жителя Житомирського району, який у січні цього року згвалтував 10-річну дівчинку

До 6 років ув’язнення  засуджено 15-річного  жителя Житомирського району, який у січні цього року згвалтував 10-річну дівчинку

На момент скоєння злочину підліток перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Чуднівської окружної прокуратури неповнолітнього місцевого жителя визнано винним у скоєнні особливо тяжкого злочину проти малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Вироком суду злочинця засуджено до позбавлення волі строком на 6 років. Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Ювенальні прокурори у суді довели, що злочин скоїв у січні цього року 15-річний житель Житомирського району, будучи у стані алкогольного сп’яніння. 

Скориставшись, що поруч не було нікого з дорослих, а потерпіла, з якою  був добре знайомий, йшла увечері додому одна, він наздогнав 10-річну дівчинку, проти її волі затягнув на подвір’я закинутого домоволодіння, та, незважаючи на благання відпустити, скоїв стосовно неї насильницькі дії сексуального характеру.

Відео дня

З моменту розкриття злочину, 21.01.2022, хлопцю обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, де він перебуває дотепер.

Свою вину у скоєному засуджений визнав повністю.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Светлана Луценко

    Недорозвинена сволота , має відповісти за своє збочення!! Паскудисько малолітнє!!!!!!
  • Олег Бойченко

    Хлопці які там знаходяться,повірте вони свою справу зроблять,нехай йому його рідня прокладки олвейс готовлять.
  • Олег Бойченко

    Хлопці які там сидять,повірте знають що з такими виродками робити,нехай
  • Валентина Оксаніч

    довічне

keyboard_arrow_up