Чоловік вбив дружину: поліцейські розповіли подробиці зухвалого вбивства на Театральній

Чоловік вбив дружину: поліцейські розповіли подробиці зухвалого вбивства на Театральній

Подія сталась удень 4 серпня у центральній частині м. Житомира. Під час сварки між подружжям на вулиці чоловік вдарив ножем свою дружину. Жінка померла на місці події.

Причетного до тяжкого злочину затримали нацгвардійці та викликали поліцейських. Всі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 13 години житомиряни стали мимовільними свідками зухвалої події: чоловік вдарив свою супутницю ножем під час суперечки. Про це очевидці негайно сповістили правоохоронців, які несли службу неподалік.

Відео дня

Першими на місці події опинились нацгвардійці і патрульні поліцейські. Військовослужбовці помітили неадекватного чоловіка з ножем в руках і в брудному одязі. Зовні він мав ознаки сп’яніння, поводився агресивно і намагався утекти. Допомогли затримати агресивного перехожого ті ж очевидці та працівники Управління служби судової охорони. Поки на чоловіка вдягали кайданки, інші військовослужбовці намагались врятувати поранену жінку. Водночас на місце події було викликано «швидку» і слідчо-оперативну групу Житомирського райуправління поліції.

На жаль, медики не змогли допомогти пораненій та констатували її смерть. Причину встановлять фахівці судово-медичної експертизи.

 

Поліцейські оглянули місце події та вилучили низку речових доказів, а також зібрали першочергові свідчення про обставини. Попередньо відомо, що вулична сварка виникла між подружжям на побутовому ґрунті. У ході конфлікту 50-річний житомирянин і заподіяв 48-річній дружині тілесних ушкоджень.

 

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості про подію за погодженням з окружною прокуратурою внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. За позбавлення життя іншої людини затриманому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up