Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї

Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї

Про зникнення 33-річного жителя Андрушівської громади заявили до полііції 25 березня його родичі.

Як з’ясувалось, чоловік два дні поспіль не з’являвся вдома, тож рідні забили на сполох. Розшукувати його розпочали поліцейські Бердичівського районного відділу.

Слідчі поліції ретельно встановлювали обставини зникнення чоловіка. Його мати розповіла, що син збирався на гостини до знайомих, які мешкають у сусідньому селі, що у Волицькій громаді.

Тож оперативники райвідділу навідалися до обійстя місцевих жителів. Однак господарів за місцем проживання не виявилося. У домоволодіння поліцейські виявили сліди крові та запідозрили вчинення злочину.

Відео дня

Відтак на місці події працювали також криміналісти, оперативники Управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Житомирській області.

Вже згодом на території домоволодіння правоохоронці віднайшли сліди свіжої землі. Під шаром ґрунту виявили тіло розшукуваного чоловіка. Судово-медичні експерти констатували множинні колото-різані рани.

До розшуку власників домоволодіння були залучені поліцейські поліції області. Вже наступного дня 28-річного чоловіка та його 26-річну цивільну дружину розшукали в обласному центрі. Як відомо, тут вони продовжували свій звичайний стиль життя, зокрема, розважатися протягом кількох останніх днів.

Як з’ясували правоохоронці, ввечері 23 березня загиблий та господарі будинку разом розпивали алкогольні напої. Попередньо, між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік та жінка завдали ножових поранень гостеві. Зрозумівши, що чоловік мертвий, вони намагалися приховати злочин та закопали тіло на території обійстя. Також спробували вимити сліди крові та знищити знаряддя злочину. Потім поїхали з дому.

Слідчі вилучили низку речових доказів, їх будуть скеровані для проведення відповідних експертиз.

Чоловіка та жінку поліцейські затримали. Слідчі відділу поліції № 2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління, за погодженням з окружною прокуратурою, повідомили подружжю про підозри у вчиненні умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України). Нині вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

За вчинення умисного вбивства, за попередньою змовою групою осіб, законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up