Бердичівські поліцейські затримали два автомобіля з нелегальним лісом

Бердичівські поліцейські затримали два автомобіля з нелегальним лісом

Двох жителів районного центру поліцейські обґрунтовано підозрюють у незаконних оборудках з лісопродукцією. Тривають відповідні досудові розслідування.

23 вересня працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського відділу зупинили автомобіль «ГАЗ». За кермом вантажівки перебував 33-річний місцевий житель, який перевозив деревину. При цьому відповідних документів на вантаж водій не мав,-інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Правоохоронці задокументували обставини правопорушення. Керманича разом з автомобілем та лісоматеріалами було доставлено до поліцейського відділення для подальших процесуальних дій.

Увечері цього ж дня поліцейські зупинили ще одну вантажівку «ЗІЛ», завантажену деревиною породи береза. Водій автомобіля, 30-річний бердичівлянин, жодних документів на вантаж також не надав.

Відео дня

Транспортні засоби з вантажем вилучили до Бердичівського відділу поліції.

Нині за обома фактами тривають відповідні перевірки. Попередня правова кваліфікація подій - ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Законодавством за такі дії передбачено покарання як у вигляді штрафних санкцій, так і піврічного арешту або обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Ольга Закусило

    Скільки лісу везуть через с. Каленське, Коростенського району.....
  • Люба Тимошик

    А чому незатримують фуры які дійсно вивозять ліс.
  • Светлана Виняр

    О о а вагоны которые идут в Европу они не видят ?
  • Саша Полищук

    як вивозили фурами ивагонами нихто небачив

    Галина Полищук reply Саша Полищук

    Саша Полищук так іпродовжують возити по селах де немає газу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up