Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ

Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ

Прокурор Житомирської обласної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом зберігання з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів – тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 КК України). 

Крім цього, у межах досудового розслідування кримінального провадження, в обвинуваченого вилучено понад 15 тис. пачок цигарок на загальну суму майже 800 тис. грн, які мав намір незаконно реалізувати, - інформує пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

За експертними висновками, тютюнова продукція відповідає вимогам законодавства та є якісного гатунку.

Відтак, обласна прокуратура ініціювала передачу тютюнових виробів у повному обсязі на потреби Збройних Сил України.

Відео дня

Як ми нещодавно повідомляли, у лютому цього року на ринку міста Малина виявили «торговця», який займався протиправним збутом підакцизних товарів. Він продавав тютюнову продукцію без передбаченого законом дозволу безпосередньо з власного мікроавтобуса.

У ділка вилучено, крім зазначеного обсягу тютюнових виробів, готівку у різних національних валютах та інші товарно-матеріальні цінності. 

Досудове розслідування проводило ГУНП в області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України.



 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up