52-річний житель Романівської громади кілька місяців викрадав кабелі повітряної лінії зв’язку - хотів підзаробити

52-річний житель Романівської громади кілька місяців викрадав кабелі повітряної лінії зв’язку - хотів підзаробити

Цьогоріч до поліції надійшло кілька повідомлень про те, що з повітряних ліній у Баранівській громаді було демонтовано кабелі зв’язку. Поліцейські розшукали причетного.

Нині обвинувальний акт відносно чоловіка скеровано до суду, - інформує Звягельський районний відділ поліції.

Кілька місяців тому до поліції звернувся працівник акціонерного товариства, який розповів, що хтось на одній із вулиць смт Першотравенська викрав близько 350 м кабелю повітряної лінії зв’язку з електроопор.

Подібні повідомлення надходили про зникнення кабелів із вулиць у с. Глибочок Баранівської громади.

Відео дня

У ході проведених заходів правоохоронці з’ясували, що до інцидентів причетний 52-річний житель Романівської громади. Чоловік навідувався до населених пунктів уночі. Демонтовані частини обвинувачений обпалював, аби отримати металеві дроти, які згодом здавав до пунктів прийому металобрухту.

Чоловік розповів правоохоронцям, що в такий спосіб хотів підзаробити, адже наразі ніде не працює.

Поліцейські Звягельського райвідділу вилучили частину викраденого за місцем його проживання та встановили причетність чоловіка до 3 таких фактів. Сума збитків склала близько 20 000 гривень.

Днями слідчі поліції оголосили йому про підозри у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, крадіжка, учинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.хотів підзаробити – заробив на кримінал: звягельські поліцейські викрили чоловіка у крадіжках кабелів зв’язку

хотів підзаробити – заробив на кримінал: звягельські поліцейські викрили чоловіка у крадіжках кабелів зв’язку

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up