250 поліцейських забезпечуватимуть правопорядок і безпеку учасників святкових дійств у Житомирі та кількох райцентрах області

250 поліцейських забезпечуватимуть правопорядок і безпеку учасників святкових дійств у Житомирі та кількох райцентрах області

Найближчими вихідними, 14-15 вересня в обласному центрі пройдуть масові заходи, присвячені 1135-річниці заснування м. Житомира.

Також святкування відбудуться у містах Коростені, Баранівці та Чуднові. У загальній програмі свят фестивалі, конкурси, концерти, майстер-класи та виставки, фото-локації, дитячі творчі майстерні та презентації, - повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Накількісніші масові заходи на вихідних очікуються у м. Житомирі і пов’язані з відзначенням чергової річниці застування міста.

Звертаємо увагу житомирян, що з 15.30 14 вересня за маршрутом стадіон  «Спартак Арена» – вул. Київська – вул. Театральна – майдан Соборний проходитиме святковий парад оркестрів Збройних Сил України. Вчасно скорегуйте свій маршрут, адже у цей час рух транспорту по зазначеним вулицям буде тимчасово  обмеженим. Також недоступним для проїзду транспорту 14 вересня буде майдан Соборний, адже тут заплановані одразу кілька масових заходів.

Відео дня

У м. Коростені 14 вересня відбудеться уже традиційний XI Фестиваль дерунів, який за прогнозами збере до 15 тисяч учасників.

Дня своїх міст святкуватимуть у ці вихідні Чуднів та Баранівка. Святково-розважальні програми також передбачають участь кількох тисяч містян і гостей райцентрів.

Відтак працівники поліції відсьогодні і до 15 вересня включно вживатимуть додаткових заходів, аби жодні несподіванки не вплинули на гарний настрій та спокій учасників дійств. Загалом безпеку та правопорядок у ці дні у місцях проведення масових заходів забезпечуватимуть близько 250 поліцейських.

Правоохоронці бажають усім лише позитивних емоцій та нових вражень. Житомир має тисячолітню історію, тож нам є, чим пишатись і про що розповісти дітям. Аби свято було дійсно світлим і радісним, поліцейські радять утриматись від вживання алкогольних напоїв у громадських місцях та дотримуватись інших встановлених правил під час масових заходів.

Окремо поліцейські звертаються до батьків: будьте уважними до дітей у місцях масового скупчення людей. Слідкуйте за ними та не випускайте з поля свого зору. Водночас заздалегідь домовтесь про місце зустрічі у разі втрати один одного у натовпі. Відпускаючи підлітків на масові заходи, нагадайте їм про належну поведінку та обов’язкові заходи безпеки.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up