19-річний юнак облаштував в житомирській квартирі нарколабораторію

19-річний юнак облаштував в житомирській квартирі нарколабораторію

10 липня  в одній з квартир обласного центру оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу виявили підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну.

Мешканець оселі, 19-річний парубок, раніше уже потрапляв у поле зору правоохоронців. Триває встановлення усіх обставин у рамках досудового розслідування, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко, під час проведення оперативно-розшукових заходів була отримана інформація про можливу причетність молодика до протиправної діяльності. У ході перевірки підозри підтвердились.

Відтак 10 липня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання хлопця. У результаті вилучено докази протиправної діяльності, у тому числі пов’язаної з незаконним обігом наркотичних речовин.

Відео дня

Поліцейські виявили  пляшки, білу порошкоподібну сировину, прекурсори, лабораторний посуд та інші, необхідні для виготовлення синтетичних наркотиків, приладдя та пристосування.

19-річний мешканць оселі відмовився пояснювати призначення виявленого. Раніше хлопець уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та причетність до незаконного обігу наркотиків.

Нині досудове розслідування проводиться у рамках ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває подальша перевірка.

Усе вилучене направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За його результатами прийматиметься рішення щодо остаточної правової кваліфікації події.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up