18-річна житомирянка вкрала телефон з дому випадкового знайомого

18-річна житомирянка вкрала телефон з дому випадкового знайомого

І це тільки один з випадків крадіжок, які розкрили правоохоронці за одну добу.

Повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Для 20-річного жителя обласного центру знайомство з дівчиною закінчилось крадіжкою ґаджета. Заявник розповів, що запросив випадкову знайому у гості, а вночі виявив, що зник його мобільний телефон. Оперативники кримінальної поліції з’ясували, що до події може бути причетна 18-річна житомирянка. Нині триває встановлення її місця знаходження.

Дільничні офіцери поліції та оперативники карного розшуку, працюючи за заявами жителів області, зібрали інформацію про обставини викрадень їх майна. Зокрема, з осель та приватних домоволодінь зникали інструменти, металеве обладнання та ґаджет. Причетних до крадіжок поліцейські встановили, частину викраденого вилучили. Нині тривають досудові розслідування.

Відео дня

До відділення поліції у смт Хорошеві звернувся 79-річний житомирянин. Чоловік повідомив, що з його дачного будинку, розташованого у с. Турчинці, було викрадено металеву плиту. На місці події поліцейські з’ясували, що обладнання стояло на подвір’ї, а господар не навідувався до обійстя упродовж кількох днів. Саме у цей час і було вчинено крадіжку. Опрацьовуючи першочергову інформацію та спілкуючись з селянами, дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення правопорушення може бути причетний місцевий житель. Раніше судимого 47-річного чоловіка розшукали, він визнав свою провину. Викрадене поліцейські вилучили.

З приватного домоволодіння 50-річного жителя Тетерівської громади зникла бензопила. Чоловік розповів поліцейським, що на деякий час лишив інструмент, вартістю понад 3 тисячі гривень, на подвір’ї. Звідти він і зник. Дільничні офіцери з’ясували, що бензопилу викрав 46-річний житомирянин. Чоловік визнав свою провину та розповів, що інструмент встиг продати. Тож нині триває з’ясування його місця знаходження.

З гаража 62-річної Ємільчинської громади зникли газонокосарка та бензопила. Невідомий потрапив у приміщення, пошкодивши дерев’яну стіну гаража. Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 14-річний парубок. Викрадене вилучили.

У всіх випадках тривають досудові розслідування. 

 Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up