14-річного коростенця, якого розшукували відучора, знайшли мертвим. ФОТО

14-річного коростенця, якого розшукували відучора, знайшли мертвим. ФОТО

У Коростенській ОТГ знайшли мертвим 14-річного Даніїла Романюка.

Повідомляє сайт "Коростень today":

Про це 13 липня на своїй сторінці у Facebook написав голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк.

"Сьогодні Коростенський район знову сколихнула жахлива звістка - знайшли мертвим підлітка, якого розшукувала родина. Хочу від себе особисто, від працівників Коростенської районної державної адміністрації висловити щирі співчуття родині загиблого. Невимовний біль відчуваєш, коли гинуть такі молоді та юні. Не можна знайти ті слова, щоб утішили рідних та близьких в горі. Хай спочиває з миром...", - написав голова РДА.

Відео дня

Пізніше про обставини загибелі підлітка розповіли в ГУНП у Житомирській області.

Тіло дитини ввиявили у закинутому приміщенні неподалік місця проживання. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин.

Близько 7 ранку до поліції звернулась жителька с. Сингаїв із повідомленням про те, що напередодні увечері пішов з дому і до теперішнього часу не повернувся її 14-річний син. 

На місце події, до обійстя родини, виїхала слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції. Правоохоронці провели огляд домоволодіння та особистих речей підлітка і розпочали першочергові заходи зі встановлення можливого місця перебування хлопця.

Під час розшукових дій поліцейські провели подвірний обхід та оглянули навколишню територію. Неподалік у закинутій будівлі під завалами цегли й було виявлено тіло дитини. 

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативні групи обласного главку поліції та Коростенського райуправління ГУНП, поліцейські кінологи зі службовими собаками та фахівці експертно-криміналістичної лабораторії. Розглядаються кілька можливих версій розвитку події. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

– Для нас важливо об’єктивно розібратись у ситуації, встановити всі обставини події та причетних до загибелі дитини осіб. Відтак вживаємо усіх необхідних заходів, - прокоментував начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Татьяна Морозова

    До чого котиться світ?....
  • Ірина Прокопенко

    Яке ж горе для батьків. Щирі співчуття рідним.
  • Клавдия Ткачук

    Что ж это творится в этом мире ?ужас какой-то !
  • Екатерина Комарова

    Горе.....

keyboard_arrow_up