У Житомирі відбувся благодійний концерт на підтримку солістки гурту "Фрістайл" Ніни Кірсо

У Житомирі відбувся благодійний концерт на підтримку солістки гурту "Фрістайл" Ніни Кірсо

Тисячі прихильників творчості Ніни Кірсо прийшли підтримати артистку та побажати їй швидкого одужання.

У суботу, 18 серпня, в рамках Міжнародного фестивалю «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука відбувся благодійний концерт на підтримку солістки легендарної групи «Фрістайл» Ніни Кірсо. Увечері 1 червня у 55-річної співачки стався інсульт, після чого вона впала у кому. На той момент поруч з Ніною нікого не було, її чоловік з сином вирушили на гастролі. Знайшли співачку її друзі, які занепокоїлися тим, що Ніна довгий час не відповідала на дзвінки. Вже наступного дня співачці зробили операцію, але з коми вона так і не вийшла. Під час першого благодійного концерту в підтримку Ніни Кірсо на літній естраді «Ракушка» організатор фестивалю «Пісенний Спас» Ірина Шинкарук повідомила, що в понеділок Ніні Кірсо планують зробити чергову операцію.

«Операція мала бути в п’ятницю, однак чомусь лікарі її перенесли. Ймовірно, вона відбудеться в понеділок. Я прошу всіх молитися за Ніночку, аби вона скоріше одужала та стояла поряд з нами на цій сцені», - звернулася до присутніх Ірина Шинкарук.

Підтримати відому співачку приїхали артисти з усіх куточків України й не тільки. Зі сцени від зіркових гостей лунали теплі слова на підтримку Ніни Кірсо. Вони вірять, що відома артистка обов’язково почує їх молитви та прокинеться. Завершився концерт справжнісіньким аншлагом. Своїм неймовірним виступом глядачів вразив гурт «Діти Фрістайла», в якому один із солістів - син Ніни Кірсо.

Відео дня

Цього року групі «Фрістайл» виповнюється 30 років. Втім, усі заплановані колективом концерти були скасовані. Вилучені кошти з благодійного концерту підуть на лікування Ніни Кірсо. Також допомогти артистці можна в будь-який момент, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку» 5168 7427 1834 8851, яка відкрита на ім’я рідної сестри співачки Алли Владиславівни Кірсо.

Алла Герман

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up