Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Знайдіть час за три вихідні дні відвідати затишний зал кінотеатру і переглянути романтичну комедію, казку або драму.

Світ, у якому розгортаються події, сповнений чудесами та магією, його населяє безліч чудернацьких створінь – істот, яких на нашій планеті не побачиш. Як і в нашому світі, тут наука не стоїть на місці, а технології розвиваються швидкими темпами. Поява машин, телефонів та усіх сучасних пристроїв потроху витісняє чудеса із життя місцевих мешканців. Два брати-ельфи не хочуть із цим миритися. На старенькому фургончику вони вирушають в далеку подорож у пошуку батька, який давно загинув, та відповідей на питання: як же їм жити далі.

Відео дня

Артем неначе створений для роботи в рекламному агентстві. Він харизматичний, гарний, вміє вмовляти людей. Особливо добре в нього виходить спілкуватися з дівчатами, цього не відняти. Артем вміє знайти особистісний підхід до кожного клієнта завдяки їхнім же соцмережам, там стільки інформації! Звичайно ж, такий талант цінують на роботі. Його бос вирішила дати йому дуже важливе завдання – підписати контракт у Лас-Вегасі з одним дуже важливим клієнтом. Так хлопець опинився на борту літака, де, звичайно ж, не впустив можливості познайомитися із красунею на ім'я Оксана. Як виявилося, вона теж рекламний агент і теж летить провести презентацію тому же клієнтові. Артем себе не видав, але вирішив будь-що-будь перешкодити суперниці. Через це їх обох висадили з літака в Лос-Анджелесі, і тепер їм обом потрібно якимось чином дістатися до Вегаса на машині. Подорож у них буде весела.

Емма Вудхаус – багата, дуже красива, неймовірно впевнена в собі молода жінка, власниця особняка Хартфілд у містечку Хайбері. Її вплив на інших людей допомагає буквально вершити їх долі – Емма відразу зрозуміла, що в неї талант підшукувати вдалих женихів для своїх знайомих подруг. При цьому сама дівчина заміж зовсім не хоче. Навіть у найбільш безнадійних випадках вона знаходить хороші партії. Найскладніше було з її не надто багатою подругою Гаррієт Сміт. Дівчина без освіти, та й сама по собі не блищить розумом, навіть батьки невідомі, але Емма впевнена, що її справжній батько – якийсь джентльмен, а отже наречений повинен у неї бути впливовий. Так дівчина відмовила подругу виходити заміж за фермера, який по вуха в неї закоханий, заради можливої весілля з містером Елтоном. Тільки ось того не цікавить Гаррієт, йому потрібна багата та красива Емма. І єдина людина, яка критикує роботу дівчини.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up