Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Збираєтесь провести вихідні за прибиранням чи висаджуванням розсади? Знайдіть пару годин для відвідин кінотеатру - ви не будете розчаровані!

Молода дівчинка опосум Керрі найбільше мріє зустріти Різдво зі снігом... Адже саме це створює справжній дух свята, затишну атмосферу та непередаваний дитячий захват. Благо, поруч є Дерево, яке вміє виконувати бажання. Потрібно тільки знайти квітку та проговорити те, чого ти хочеш. Усе дуже просто, але щось пішло не так – чи то Керрі неправильно сформулювала своє бажання, чи то трапився якийсь збій. Як би там не було, все навколо замерзло, а саме Дерево опинилося при смерті. Керрі тепер повинна будь-що-будь виправити те, що сама наробила. Місто потребує порятунку, а перешкодами для дівчинки будуть дикі звірі й інші небезпеки. Але найбільше їй заважатиме власна невпевненість, яку потрібно обов'язково перебороти.

Відео дня

Майлз у дитинстві мріяв стати справжнім героєм. Ну знаєте, рятувати людей неймовірними способами, щоб у нього ще якісь суперсили були – літати, наприклад. Але ось хлопчик виріс, і став ніким. Могло бути, звичайно ж, і гірше, але й хорошого в цьому мало. Гаразд, Майлз не зовсім "ніхто", він розробляє відеоігри. І жив би собі хлопець нудним життям, якби одна банда SKIZM не увірвалася в його будинок і не зробила його учасником реальної гри на виживання. У Майлза є завдання – за 24 години вбити Нікс, яка зараз знаходиться нагорі списку найнебезпечніших убивць цієї гри. Як із цим може впоратися хлопець, який із дому виходить по святах і всього боїться? Він сам не знає відповідь на це питання, але поспостерігати буде цікаво.

Сесілії Касс дуже не пощастило з попередніми стосунками... Так, її хлопець був неймовірно багатий, але він перетворив життя дівчини в постійний контроль, що супроводжувався агресією та насильством. На щастя, вона втекла від цього тирана Едріана та готова почати жити зовсім по-іншому. й ось незабаром до неї прийшла новина, що хлопець покінчив життя самогубством, залишивши своїй колишній коханій у спадок 5 мільйонів доларів. Сесілія не вірить у те, що Едріана скоїв суїцид, це зовсім на нього не схоже. Дівчина думала, що її життя нарешті налагоджується, але поступово вона помічає, що за нею хтось стежить... Хтось невидимий як ніби хоче звести її з розуму.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up