Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Як завжди, кінотеатри міста запрошують на прем'єри. Не пропустіть!

Талановитий молодий танцюрист Микита приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Для нього участь в проекті - більше, ніж хобі і розвага. Він повинен перемогти, щоб допомогти рідному брату зібрати необхідні гроші на операцію. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. Але найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Здобути перемогу виявляється не так просто.

Відео дня

Метт Бут – колись вельми успішний дизайнер відеоігор, який зараз терпить невеликий занепад кар'єри. Але у нього є шанс врятувати свою справу на конкурсі в Нью-Йорку, де повинен перемогти його найкращий проект. Прибувши до цього мегаполісу, Метт зустрів давнього друга. Звичайно ж, вони трохи випили. На наступний ранок Метт опинився в мексиканському місті Акапулько. Як? Він поняття не має. Але відразу ж в аеропорту його зустріли якісь хлопці та почали питати про якийсь пакет. Там же він зустрів таємничу дівчину. Із цього моменту в житті Метта почалося справжнє пекло – за ним женуться злочинці з усього міста, щоб забрати цінний пакет. Доля США, а то і всього світу в цих не зовсім мужніх руках і в руках небезпечної та чарівної жінки Адріани.

Юний хлопчик Тім Таллер живе разом зі своїм батьком на маленькій вуличці в німецькому місті. У ті часи, а саме у двадцяті роки ХХ століття, багато німців не були заможними, так і Тім із батьком жили серед не найкращих обставин. Не дивлячись на це, хлопчик по-справжньому щасливий. Й у нього є такий сміх, якого немає більше ні в кого, ні з ким не переплутаєш! Цей сміх у Тіма Таллера неймовірно заразливий – варто йому лише почати реготати, як все навколо теж почнуть триматися за животи. Будучи на скачках, хлопчик отримав дивну, але дуже вигідну пропозицію від загадкового чоловіка – продати свій сміх на можливість вигравати будь-які суперечки. Що ж краще: отримувати бажане або радіти життю

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up