Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

На цьому тижні кінотеатри міста підготували для своїх глядачів різноманітну та цікаву програму - комедії, трилери, драми і мультфільми. Тож за квитками - і в глядацьку залу!

Шістьох незнайомих і абсолютно різних людей об'єднує одна річ – їм усім сьогодні вранці прийшло запрошення від таємничої організації зіграти в гру. Їх завдання буде вибратися з найбільш реалістичної квест-кімнати. Хто зробить із шістьох це першим – отримає приз 1 мільйон доларів. Звучить досить нескладно, треба буде просто поворушити мізками та знайти потрібні підказки, щоб пройти завдання. Тому всі ці шість людей погодилися взяти участь у грі. Але те, що вони туди потрапили – абсолютно не випадково. Їх вивчили, відібрали і тепер їх же страхи використовують проти них. Вони знають, що можуть виграти, але поняття не мали, що самі поставили своє життя на кін.

Відео дня

Ми весь час балансуємо між добром і злом. Хтось схиляється до першого, хтось до другого. Іноді навіть доводиться робити погані вчинки, заради блага. Бейкер Ділл є капітаном рибальського судна, який проводить екскурсії неподалік від тропічного острова Плімут на Карибах. Море – його стихія, яку він відчуває краще за багатьох людей. Спокійне життя чоловіка вирішила зруйнувати колишня дружина Карен. Вона боїться за себе та їх спільного з Бейкером сина, тому просить його розібратися з її теперішнім чоловіком-мільярдером. Тепер Ділл стоїть перед дуже складним вибором: піддатися спокусі та скинути тирана в море до кровожерливим акул або забути про минуле життя геть. Починаються дивні часи.

Коли ми вчимося у школі, нам не доводиться вибирати своє оточення. Часом там можна знайти друзів на все життя, перше кохання або просто хороших людей. Але найчастіше після випускного ви з радістю ніколи більше не побачите цих осіб у своєму житті. Ось самі згадайте, чи багато разів ви зустрічалися зі своїми однокласниками після останнього дзвоника? Та й сенс у цих зустрічах через 5, 10 або 20 років? Просто побачити, хто досяг якогось успіху, а хто все так само лежить на соціальному дні. Але троє вже немолодих чоловіків все-таки вирішили зробити собі зустріч однокласників. Валера – рок-зірка, до якого дівчата так і липнуть. Андрій – бізнесмен, який поки не до кінця щасливий і точно самотній. Льоша – інтелігент, у якого дуже нудне життя. Разом хлопці вирішили відпочити так, як ніколи не відпочивали. Можливо, це їх єдиний шанс на щастя, на те, щоб знайти себе.

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up