Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Вибір редакції - романтична комедія про "перший раз" від українського виконавця Дзідзьо, а що оберете ви для перегляду в ці осінні вихідні - варто подумати вже зараз!

 

Життя до кожного з нас може повертатися різними сторонами. Іноді воно до тебе обличчям, і ти можеш брати тільки найкраще від неї. Але часом життя розвертається до тебе, так би мовити, спиною, щоб ніякого позитиву у тебе не було. Головне, що в житті треба постійно пробувати щось нове. Воно так прекрасно, це відчуття новизни. Навіть у відомих людей щось буває вперше. А ось у житті мегапопулярного Dzidzio може буквально трапитися все, що завгодно. Зараз ця велика наївна дитина переживає не найкращі свої часи, адже у нього з'явилася одна маленька проблема. Й артист не може ні з ким нею ділитися – ані з мамою, ані з найкращим другом. Dzidzio повинен уперше у своєму житті з таким завданням впорається самотужки.

Відео дня

Хелловін – це свято, яке люблять по всьому світу. Саме тоді дітлахи можуть переодягнутися в будь-яких монстрів і лякати оточення своїм виглядом. А що якщо наводити жах на людей будуть не діти, а справжні чудовиська? Повільні зомбі, гігантські комахи й інші страшилки? І все через одну маленьку книгу Р.Л. Стайна "Неспокійний Хелловін", де раніше всі ці монстри жили. Звичайно ж, книга сама себе не відкрила – її випадково знайшли двоє друзів. Але ті навіть не підозрювали до яких наслідків їх знахідка може привести... Тепер вони повинні спіймати всіх страшилок, щоб урятувати місто Медісон від катастрофи.

Хелловінська ніч у житті Лорі Строуд давно перестала бути якимось святом. Після подій 1978 року, коли вона ледве залишилася жива і не загинула від рук легендарного маніяка Майкла Маєрса, для неї цей день не несе нічого позитивного. Але жінка готова до повернення вбивці – більше того, вона сама мріє позбавити його життя, щоб той більше ніколи не вбивав. Майкл перебуває у сильнозахищеній психіатричній лікарні, із якої неможливо втекти. Але при перевезенні хворих трапилася аварія – і всі пацієнти, разом із Маєрсом, утекли. І це все сталося напередодні Хелловіна. Тепер мисливець знову шукає жертв у місті Хеддонфілд. Він жадає крові.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up