Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Романтична драма, біографічний фільм про першого.підкорювача Місяця, трилер та сімейний мультик - є з чого обрати, щоб запланувати приємний вечір з попкорном. Кінотеатри міста чекають!

Усі ми живемо в одному світі та творимо одну історію. Кожен день наші долі перетинаються з десятками, сотнями, тисячами інших людей. Молода нью-йоркська пара Вілла й Еббі пройшла довгий шлях від звичайного роману до сім'ї. Спочатку чоловік довго не хотів робити цей важливий крок – запросити дівчину на побачення. Це би змінило життя їх обох, що і сталося. Але вони точно не шкодують про свій вибір. Доказом тому є їхня дитина. А що якщо сказати, що їх доля була визначена дуже давно? Що якщо одна дуже важлива подія пов'язує цю нью-йоркську історію з іспанським селом? Життя дуже складна штука, яку не завжди можна пізнати розумом.

Відео дня

Буквально за останні півстоліття людина перейшла від освоєння рідної планети до освоєння космосу. У 1961 році Юрій Гагарін, радянський космонавт, став першою людиною, яка опинилася в космосі. Після цього американська організація НАСА зрозуміла, що програє гонку освоєння позаземного простору. Тому вони вирішили піти далі – вони готують місію на Місяць. У період із 1961 по 1969 роки команда американців готувала зробити те, що до них не робив ніхто. Цей час найбільше пов'язано з однією людиною – Нілом Армстронгом. Багато хто навіть не уявляє, чим йому довелося пожертвувати заради цієї місії, що терпіли його рідні. Саме він сам розповість, яку ціну заплатить за цей маленький крок на Місяць.

Хлопчик Луїс ріс без матері. Та й батько майже ніколи не має часу для сина – він одержимий тим, щоб довести всьому світу, що інопланетяни існують. Загалом, у Луїса не дуже-то легке та нормальне життя. Хлопчик стає свідком неймовірного події – прямо біля їхнього будинку розбилася літаюча тарілка із трьома інопланетянами. Але показати цих прибульців кому-небудь з дорослих – це дуже погана затія, яка ні до чого доброго не приведе. У той же час директор школи, де вчиться Луїс, вирішує, що хлопчика треба відправити до інтернату, бо батько не приділяє йому достатньо уваги. Тільки нові друзі підлітка його розуміють. Ці веселі хлопці можуть перевтілюватися в будь-яку живу істоту, що дуже допомагає їм ховатися. Але для них краще буде, якщо вони полетять додому. Тому Луїс всіляко їм допомагає полагодити тарілку. Можливо, і хлопчик із ними полетить, щоб ніколи не бачити цих проблем на Землі.

Через незрозумілу апокаліптичну подію на Землі зруйнувалися всі межі між нашим світом і світом, де існують так звані "залишки" – душі померлих людей. Цей катаклізм забрав мільйони життів, але тепер на нашій планеті живуть і ці примари. 9 років нічого не заважало нам усім співіснувати у мирі, але колись це повинно було скінчитися. Старшокласниця Вероніка, яку друзі називають просто Роні, отримала жахливе повідомлення з іншого світу. Боячись за своє життя, дівчина попросила про допомогу в цій дивній справі свого загадкового однокласника Кірка. Як виявилося, на контакт із Роні вийшов залишок, який колись був убивцею. І він усе ще жадає крові.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС 11:00 У дворі однієї з багатоповерхівок Житомира після розпиття спиртного чоловіки побили і пограбували товариша по чарці 10:38 #ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено більше 50 публічних закупівель 10:20 15-річна дівчина через ревнощі вчинила замах на вбивство свого 29-річного знайомого - її затримано 10:00 Гідропарк готується до літнього сезону photo_camera 09:41 13 танків, 30 артсистем і 970 осіб - втрати росії за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 8 травня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up