Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Поціновувачам кіно буде з чого вибирати: відразу декілька нових фільмів пропонують кінотеатри міста. Тож гарного перегляду!

Народне прислів'я говорить "Не було би щастя, та нещастя допомогло". Досвідчений вояка, капітан Антон Саєнко, якого в загоні всі називають просто за позивним "Бандерас", ось уже двадцять років не був удома в рідному селі. Але почалася антитерористична операція, яка змусила не тільки Антона, а й тисячі інших українських чоловіків потрапити на цю територію. Біля цього села незабаром передбачається серія диверсій, яким Бандерас разом із іншими розвідниками повинен запобігти, щоб не загинули мирні жителі. Найгірше те, що десь серед своїх хлопців знаходиться зрадник, який може в будь-який момент встромити ніж у спину. Бандерас не може довіряти нікому в пошуках цього "Сепара". Головне, щоб всі не перестали довіряти йому.

Відео дня

Співачка, похмурий священик, завзятий продавець пилососів і мовчазна дівчина. Що могло звести разом усіх цих абсолютно різних особистостей в одному готелі під назвою "Ель Рояль"? Цей заклад знаходиться на кордоні штатів Каліфорнія та Невада, і, при бажанні, відвідувачі можуть вибрати, у якому штаті переночувати. Зараз готель далеко не такий популярний як раніше, але часом тут бувають такі ось цікаві особистості. Особливо спекотно стає тоді, коли до "Ель Рояль" підходить лідер зловісного культу, у якого є свої цілі. Кожен із постояльців закладу має таємниці, які краще би нікому і ніколи не дізнатися, але ця ніч багато що змінить.

Навіть звичайним жабам живеться непросто. Ріббіт – це взагалі унікальне земноводне: він страшенно боїться води та ненавидить стрибати. Він постійно почувається некомфортно серед родичів, адже абсолютно на них не схожий. У нього є дуже багато запитань про життя, для яких поки немає відповіді. Один Шаман йому сказав, що насправді Ріббіт – принц у тілі жаби, і він повинен знайти свою принцесу, щоб знову стати нормальним. Він готовий відправитися в довгу й небезпечну подорож разом зі своїм близьким другом білкою-летягою Сенді, щоб відшукати своє справжнє призначення у цьому житті. Ці джунглі таять багато небезпек, але на шляху до такої мети можна й ризикнути всім.

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up