Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

 

Як завжди, вихідні в кінотеатрах міста радують прем'єрами. о вашої уваги бойовик "Веном / Venom (2018)", комедія "Скажене весілля" і мультфільм "Велика котяча втеча".

Людей дуже часто тягне до чогось незвичайного та незрозумілого. Ось так і репортер Едді Брок – як тільки на землі з'явився незрозумілий симбіот, його потягнуло до цієї невивченої субстанції. Хлопця просто завжди цікавить те, що заборонено владою. І вона змінила чоловіка до невпізнання - тепер у ньому живе зла сутність, яка хоче вбивати. Його звуть Веном. Одна корпорація використовує інші частини симбіота для того, щоб створювати суперлюдей. Із їх допомогою можна домогтися багато чого. Особистість Едді Брока роздвоїлась кардинально, але сила Венома має і плюси. Тільки ось впоратися з монстром дуже складно.

Відео дня

Голова районного клубу культури Василь Середюк бажав завжди тільки найкращою життя своїй доньці Каті. Ну і ще метою номер один для нього є змагання із сусідом Тарасом. Тому його Катюша навчається в одному з найкращих закладів Європи – у Сорбонні. І ось зовсім недавно донечка прислала батькам щасливу звістку – вона збирається заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Цей крок до євроінтеграції для Василя як бальзам на душу – це величезна можливість знищити свого суперника Тараса. Радість змінилася на печаль, коли батько дізнався, що Франсуа – афрофранцуз. Люди явно не схвалять такого зятя... Тому Василь хоче будь-яким способом переконати дочку не виходити заміж за цього хлопця. Весілля не повинно бути, інакше чоловік цього не переживе.

Пухляш - найзвичайнісінький кіт. Він обожнює цілими днями нічого не робити. Так би і провів усе життя. Їсти, спати й іноді пересуватися будинком – усе, що від нього вимагається. Тільки ось його син Шустрик абсолютно не такий. Його рудий хвостик завжди мчить назустріч пригодам, він не бажає провести таке ж життя, як тато. Кошеня мріє про подорожі, про польоти. Шустрик хоче відправитися в неймовірну Долину Рожевих Снів – місце дивовижної краси. Для цього малюк сконструював справжній літальний апарат – і відправився у шлях. Але Пухляш не може дозволити синові одному гуляти небезпечним містом. Разом із сусідом хвилястим папугою він відправиться рятувати Шустрика. Його лінива натура готова перетерпіти все заради сина.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up