Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Найкращий вибір у дощовий день - похід у кінотеатр. Тим більше, що на вас очікують прем'єри від українських та зарубіжних кіномитців.

Кажуть, що в 1985 році наша влада нарешті зв'язалися з інопланетянами – і ті вийшли на контакт. Це призвело до подій 26 квітня 1986 – до Чорнобильської катастрофи. Цей вибух і радіація звільнили безліч дивних істот і відкрили Врата – портал в інший вимір. Зараз у Зоні живе дуже мало людей, але все-таки вони є. Ось, наприклад, сім'я баби Фросі. Вона відповідає за свою хворобливу дочку Славу, яку нещодавно кинув чоловік, і за онука Вовчика. Баба час від часу вживає рідкісні галюциногенні гриби, спілкується з різними істотами і розповідає, як в молодості за часів війни вбила 12 німців. Але спокійне життя не вічне – Фросі приходить попередження про швидку катастрофу, яку потрібно запобігти. Мало хто повірить у цю історію.

Відео дня

Найкращі наміри дуже часто повертаються нам з найгіршого боку. І ніколи нічого не стає простіше або легше – тільки вперед. Спецагенту Ітану Ханту доводилося боротися з різними злими геніями, кожен із яких міг із легкістю знищити півпланети. Крайня з його місій закінчилася провалом, що виправити зараз дуже складно. Його нова команда, у якій є і старі особи, повинна робити все максимально швидко, щоб знову врятувати світ. Роки йдуть, але Ітан усе так же є найкращим у своїй справі. Навіть коли його хочуть знищити, він буде боротися до останнього.

Гроші – це така річ, якої завжди мало. Скільки б у вас їх не було, завжди потрібно буде більше. Наші потреби ростуть разом із доходами. І навіть тоді, коли у вас мільйони або навіть мільярди накопичень, ви будете хотіти ще та ще. Кілька молодих багатіїв, як Джо Хант, Дін Карні, Кайл Білтмор організували свій "Клуб молодих мільярдерів". Усі вони увійшли у справу на чверть мільярда доларів під проводом Рона Левіна, який у фінансових питаннях варитися вже дуже давно. Тільки ось чоловік кине хлопців, підставивши Джо Ханта на кругленьку суму. Хлопець повинен віддати всі гроші або знайти Левіна та змусити його заплатити за свої махінації. Тепер ця гра не просто небезпечна, а й смертельна.

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up