Житомирський волонтер запитав у мера, де ділися 500 млн грн на створення ДФТГ

Житомирський волонтер запитав у мера, де ділися 500 млн грн на створення ДФТГ

30 травня під час щорічного звіту міського голови житомирський активіст і волонтер поцікавився у мера долею коштів, виділених на добровольчі формування територіальних громад.

Житомирський волонтер Іван Каверін поцікавився у мера:

"Доброго дня. Питання таке: чим може зашкодити оприлюднення витрат з міського бюджету на створення ДФТГ? При тому, що очолив ДФТГ Рабінович, ваш друг. Виділено було більше 500 млн грн, але хлопці вдягалися за свій рахунок, їли за кошти волонтерів і зібрані кошти. І чим може зашкодити оприлюднення інформації зайденої гуманітарної допомоги за кордон".

На що Сергій Сухомлин відповів:

Відео дня

«По-перше, по гуманітарній допомозі Житомиру всі звіти надаємо. Там ніяких проблем немає. На ДФТГ закуплено бронежилети і каски за рахунок міського бюджету. Це все, що було зроблено за кошти міського бюджету. Все решта – це благодійна допомога різних підприємців, організацій. Вони напряму спілкуються. Навіть ці каски і бронежилети – частина видана для потреби блокпостів. Це буквально декілька комплектів. Решта знаходиться на складі міської ради, і воно згідно розпорядження призначене для формування резерву спеціальних підрозділів зі складу ДФТГ. Воно знаходиться на складі міської ради. 500 мільйонів – це класно».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (17)
  • Татьяна Литнецкая

    В Україні війна а вони св..ні крадуть
  • Nata Redchiz

    Морда
    Кірпичем і все, він нічого не боїться,і далі будуть продавати все народне
  • Ольга Михайленко

    Чомусь?????ДФТГ не фінансуються з бюджету, а виявляється кошти виділені, я в шоці від цих злодюг, скоти!!!  В окопи їх на самий 0
  • Алеся Терещук

    На складі, ще б сказав на якому... хто таке говорить???

keyboard_arrow_up