Житомирські податківці виявили порушення у інтернет-магазина, що торгує прикрасами

Житомирські податківці виявили порушення у інтернет-магазина, що торгує прикрасами

Головне управління ДПС у Житомирській області систематично перевіряє дотримання податкового законодавства суб’єктами господарювання.

Так, працівниками відділу фактичних перевірок, у зв’язку з наявністю інформації щодо ймовірних порушень одним із суб’єктів господарювання, який здійснює торгівлю срібними прикрасами через інтернет, проведено відповідну фактичну перевірку, - повідомили в ГУ ДПС у Житомирській області.

Перревіряючі встановили факт проведення розрахункової операцій за придбані прикраси без застосування РРО/ПРРО, відсутність банківського терміналу для проведення розрахунків платіжними картами, використання праці двох працівників без належного оформлення трудових відносин та відсутні повідомлення контролюючого органу за місцем обліку про об’єкт оподаткування в якому здійснюється господарська діяльність.

До платника буде застосовано належні штрафні санкції. З метою прийняття рішень за фактом використання праці найманих працівників без належного оформлення трудових відносин, матеріали перевірки направлено до Центрально-Західного міжрегіонального управління державної служби з питань праці.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up