За працевлаштування вимушених переселенців роботодавці можуть отримати державну компенсацію витрат на оплату праці

За працевлаштування вимушених переселенців роботодавці можуть отримати державну компенсацію витрат на оплату праці

Для цього їм необхідно звернутися із заявою до центру зайнятості протягом двох місяців з моменту працевлаштування ВПО.

Компенсація здійснюватиметься у розмірі фактичних витрат на оплату праці таких осіб, але не може перевищувати дві мінімальні заробітні плати. Така виплата включає в себе основну та додаткову заробітну плату, суму сплаченого єдиного внеску і може бути виплачена одноразово.

Цей механізм є ефективним інструментом підтримки та стимулювання роботодавців у процесі трудової інтеграції вимушених переселенців, що сприятиме їхній швидкій адаптації. 

Джерело: Національна соціальна сервісна служба України

Відео дня

На зображенні може бути: ‎текст «‎ПРАЦеВЛАШтувАння ПЕРЕСЕЛЕНЦЕВ в Для отримання компенсацЁ витрат працедавцив при працевлаштуванн. ВПо необх.дно: 1 Працевлаштувати зареестрованих безроб.тних з-помиж Впо на умовах строкових трудових договор.в 2 Подати необх.дни документи >>> до центру зайнятости 3 Чекати результат.в розгляду заяви протягом 10 робочих дн.в 4 Укласти договр на компенсацию, яка виплачуеться кожен непарний мисяць протягом року 16 oo0 ГРН максимальний розмир компенсацйі за кожну працевлаштовану особу НАЦЮОНАЛЬНА СОЦАЛЬНАСЕРВНА СОЦИАЛЬНА CEPBICHA УКРАЙНИ הניתר‎»‎

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up