За 11 місяців повномасштабного вторгнення на допомогу українським військовим Житомирщина спрямувала понад 840 мільйонів гривень

За 11 місяців повномасштабного вторгнення на допомогу українським військовим Житомирщина спрямувала  понад 840 мільйонів гривень

Про це повідомили в Житомирській ОВА.

Допомога військовим – це важлива складова нашої майбутньої Перемоги, адже від повноцінного знищення ворога на Сході та Півдні, залежить, як скоро ми звільнимо усі українські землі від окупантів. Спільними зусиллями Держави, обласної влади, громад Житомирщини, волонтерів та благодійників за 11 місяців, що пройшли після повномасштабного вторгнення на допомогу українським військовим, за попередніми розрахунками, було спрямовано понад 840 мільйонів гривень.

Це сотні пікапів, автомобілів, безпілотників, тисячі бронежилетів, комплектів військової форми, медичних аптечок та інше спорядження, яке так необхідне нашим захисникам на полі бою. Зокрема майже 520 мільйонів гривень було спрямовано на забезпечення військових підрозділів, що розташовані в нашій області та виконують бойові завдання на усіх напрямках фронту. Своєю чергою, лісівники Житомирщини також стали справжньою опорою для наших захисників. Майже 30 тисяч кубометрів деревини з Житомирської області, а це понад 300 великих вантажівок, стали важливою складовою наших оборонних рубежів не лише на півночі області, але й на Сході та Півдні країни, де точаться найзапекліші бої. Окрім деревини, лісівники постійно надають військовим допомогу технікою, паливно-мастильними матеріалами, медикаменти та багато іншого.

І звичайно, не можна не відзначити величезну роботу, яку щодня для підтримки армії роблять наші волонтери та благодійники. Військове спорядження, дрони, планшети, ремонт техніки, харчування, павербанки та навіть частина фортифікаційних споруд на Півночі області – все це результат їхніх зусиль. Загалом, за попередніми підрахунками, волонтерам вдалося зібрати та передати нашим військовим допомоги на суму понад 180 млн грн.

Відео дня

Дякуємо кожному за внесок! Продовжуємо допомагати Збройним Силам України! Працюємо задля нашої Перемоги!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up