Як передати показання лічильника газу:  обираємо оптимальний та зручний варіант!

Як передати показання лічильника газу:  обираємо оптимальний та зручний варіант!

Відповідно до Кодексу газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати газорозподільній компанії дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Для передачі показників приладів обліку природного газу варто використовувати один із варіантів передачі даних:

  • <

    Відео дня
    /li>

Оберіть один з варіантів!

Для споживачів, котрі використовують телефонні лінії для передачі показників, нагадуємо, Контакт-центр працює з 8:00 до 20:00 без вихідних. 

Чому важливо зробити фотофіксацію?

Даний спосіб є підтвердженням актуальних та дійсних показників приладу обліку газу та є офіційним доказом правдивості показника.  Також це можливість додати до бази даних інформацію про реальні обсяги споживання газу певним домоволодінням.

Робіть фото у мобільному додатку 104.ua

Споживачі, які раніше користувалися даним додатком обов’язково мають оновити застосунок! Основною перевагою оновленої версії стала інтеграція програми зі штучним інтелектом. У додатку 104.ua користувач робить знімок і одразу передає його. Дані додаються із зазначенням дати та часу. Перевірка фото може тривати від однієї до декількох хвилин. За бажанням клієнт може відстежувати статус обробки, оновлюючи дані екрана.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (16)
  • Тетяна Гетьман

    Олена Федорук І до   1 не можна додзвонитися.
  • Олександр Бондар

    Яка фотофіксація? Де це написано?
  • Олена Федорук

    Додзвонитись з 1 по 5 неможливо! А якщо не передаси, то вже свої показники пишуть.
  • Наталия Пешкова

    Незнаю, почему у людей не получается. Я газ передаю в вайбере 7104 ua, , а свет через приложение Житомироблэнерго. И всё передаётся и все показания совпадают.

keyboard_arrow_up