В Україні скасують розстрочку на оплату опалення частинами

В Україні скасують розстрочку на оплату опалення частинами

З 1 травня Кабмін має намір відмовитися від розстрочки на оплату опалення частинами для тих, хто не отримує субсидії. 

Про це повідомляє ua.112.

Кабінет міністрів України з 1 травня поточного року має намір відмовитися від практики надання розстрочки на оплату опалення для домогосподарств, які не отримують субсидії. Відповідне зобов'язання закріплено в новому меморандумі з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

"Ми скасуємо схеми, за якими домогосподарства, які не отримують субсидій, могли здійснювати оплату за опалення протягом 12 місяців ("у розстрочку") (Постанови Кабінету міністрів №630 та 357) з 1 травня 2017 року", - зазначається в документі.

Відео дня

При цьому додається, що уряд зобов'язується також працювати над питанням монетизації субсидій на рівні домогосподарств.

"Для забезпечення повної лібералізації тарифів на газ, до кінця серпня 2017 року нами буде затверджено постанову Кабінету міністрів про монетизацію допомоги в рамках субсидій на оплату житлово-комунальних послуг на рівні компаній, які надають комунальні послуги до кінця вересня 2017 р. (новий структурний маяк). Таким чином, приватні газові трейдери зможуть конкурувати з "Нафтогазом" на постачання газу. Ми також будемо працювати в напрямку монетизації комунальних субсидій на рівні домогосподарств для підвищення ефективності використання енергії", - наголошується в документі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up