У Житомирі вирішили багато не витрачати на Різдво: закупили лише дитячі подарунки

У Житомирі вирішили багато не витрачати на Різдво: закупили лише дитячі подарунки

Про це говорили сьогодні, 20 грудня, під час засідання виконкому.

Загалом на різдвяно-новорічні заходи у бюджеті цього року передбачено 370 тисяч гривень. За цей кошт закуплено 2 500 подарунків та розхідний матеріал для майстеркласів і підліткових клубів.

«У країні війна, святкування недоречні. Єдине, що особливої опіки та уваги з боку влади потребують діти, у першу чергу — діти з вразливих категорій. Тому за кошт місцевого бюджету ми закупили для них солодощі», — каже Світлана Ольшанська, перша заступниця міського голови.

 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Рудольф Блохин

    ні, це добре про когось ви турбуєтесь, а про когось забуваєте. Всі ці цукерки та солодощі, що дарують - не погано. А як, наприклад, теплі речі, що можуть бути в нагоді всім категоріям населення. Хоч би почати з теплих пледів https://optzakupka.com.ua/pledi  необхідного посуду для коктейлів: чай, кава та частину передати і військовим в знак вдячності.

  • Любовь Терещук

    А чому не дають подарунки дітям війскових,учасникам бойових дій????Це не діти?А дають тим хто має чоловіків і отримують від держави допомогу,
  • Аліна Левковець

    Молодці дякуємо вам за подарунки 🤗 Які получили діти від 3років до 10 років А в 11років це не діти.
  • Валерий Снигуровский

    Основну частину на відпочинок, якась Швейцарія чи Австрія.. Не лишнім буде погріти тухеси, компанії шльоциків, скажімо на  Карибах чи маханути на білосніжні пляжі Маямі.. Стільки гуманітарки, стільки коштів пройшло через  ці загребущі ручки...

keyboard_arrow_up